Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΚΑΕ Ολυμπιακός: “Καλλιεργεί κλίμα εκφοβισμού ο Παναθηναϊκός”

Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η αντιπαράθεση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό ενόψει του πέμπτου τελικού της Stoiximan.gr Basket League, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς η “κόκκινη” ΚΑΕ, εξέδωσε ανακοίνωση με “σκληρή γλώσσα” και κατηγορίες προς τους “πράσινους”.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι βρέθηκαν στο ΣΕΦ για την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το ΟΑΚΑ και το παιχνίδι που θα κρίνει τον πρωταθλητή και κατόπιν εξέδωσαν ανακοίνωση με σοβαρές κατηγορίες προς την πλευρά του Παναθηναϊκού.

Για κλίμα εκφοβισμού και στοχοποιήσεις διαιτητών, δημοσιογράφων και παικτών, κάνει λόγο η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ, τονίζοντας ότι δεν θα ανεχθεί το παραμικρό, κατά τη διάρκεια του κρίσημου πέμπτου τελικού της Stoiximan.gr Basket League.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

“Είναι ξεκάθαρο το κλίμα εκφοβισμού που «καλλιεργεί» η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τις τελευταίες μέρες στοχοποιώντας διαιτητές, δημοσιογράφους και παίκτες. Τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχτούμε το παραμικρό στον πέμπτο τελικό των πλέι οφ και στο πρώτο παραβατικό περιστατικό θα αποχωρήσουμε από το γήπεδο”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις