Δευτέρα, 6 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: “Βαθιά θλίψη για τον Κώστα Γιαννακόπουλο”

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: “Βαθιά θλίψη για τον Κώστα Γιαννακόπουλο”
ΦΩΤΟ eurokinisi

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός “αποχαιρέτησε” τον μικρότερο των αδερφών Γιαννακόπουλου, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του. Ο Κώστας Γιαννακόπουλος απεβίωσε σήμερα (Κυριακή, 29/4), σε ηλικία 85 ετών.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών άφησε την Κυριακή (29/4) ο Κώστας Γιαννακόπουλος, έπειτα από ανακοπή καρδιάς. Πρόκειται για τον μικρότερο αδερφό του Παύλου και του Θανάση, ο οποίος δεν είχε ασχοληθεί επίσημα με τον Παναθηναϊκό.

Η απώλεια του βύθισε στο πένθος τόσο την οικογένεια Γιαννακόπουλου, όσο και του Παναθηναϊκού, με τον εκλιπόντα να βρίσκεται πάντα κοντά στον σύλλογο, δίχως όμως να τραβήξει ποτέ πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Τη θλίψη της για το χαμό ενός εκ των αδερφών Γιαννακόπουλου, εξέφρασε με επίσημη ανακοίνωσή της και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods εκφράζει τη βαθιά θλίψη και οδύνη της για τον χαμό του Κώστα Γιαννακόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Συλλυπητήρια στην οικογένειά και στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις