Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Και οι NBAers… αρνήθηκαν την Εθνική τους ομάδα!

Και οι NBAers… αρνήθηκαν την Εθνική τους ομάδα!

Τους δώδεκα παίκτες που θα στελεχώσουν την εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών στις αναμετρήσεις του Νοεμβρίου με Πουέρτο Ρίκο και Μεξικό για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 ανακοίνωσε σήμερα η αμερικανική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης. Ό,τι παρακολουθούμε στις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες συμβαίνει και πέρα από τον Ατλαντικό. Οι παίκτες πρώτης γραμμής δεν ενισχύουν την Εθνική τους.

Από αυτούς τους 12, οι ένδεκα αγωνίζονται αυτή τη στιγμή σε ομάδες της αναπτυξιακής λίγκας του NBA (NBA G League), ενώ ο δωδέκατος είναι “free agent”. Τέσσερα μέλη της δωδεκάδας στέφθηκαν φέτος πρωταθλητές Αμερικής με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ και αυτοί είναι οι Λάρι Ντρου (Σιού Φολς Σκάιφορς), Ρέτζι Χερν (Ρίνο Μπίγκχορνς), Ζέιβιερ Μάνφορντ (Ουισκόνσιν Χερντ), καθώς και ο -πολυτιμότερος παίκτης του AmeriCup- Τζαμίλ Ουόρνεϊ (Τέξας Λέτζεντς).

Οι υπόλοιποι οκτώ της αποστολής είναι οι Μάρκελ Μπράουν (Οκλαχόμα Σίτι Μπλου), Σεμάζ Κρίστον (free agent), Τζάρελ Έντι (Ουίντι Σίτι Μπουλς), Αμίλ Τζέφερσον (Αϊόβα Γουλβς), Κένεντι Μικς (Ράπτορς 905), Ελάιτζα Μίλσαπ (Αϊόβα Γουλβς), Ντόναλντ Σλόαν (Τέξας Λέτζεντς) και Τράβις Ουέαρ (Σάουθ Μπέι Λέικερς), ενώ τεχνικός της ομάδας θα είναι ο Τζεφ Βαν Γκάντι.

 

 

 

 

 

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις