Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Καλάθης για… αντί-Γουοναμέικερ! “Στόχος” της Μπαρτσελόνα ο Αμερικανός

Καλάθης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει βάλει στο “στόχαστρό” της τον Μπραντ Γουοναμέικερ της Φενέρμπαχτσε, ανοίγοντας το “δρόμο” για τον… Νικ Καλάθη στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

“Μπάσιμο” της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Μπραντ Γουοναμέικερ από τη Φενέρμπαχτσε, αποκαλύπτει ο έγκυρος Ισραηλινός δημοσιογράφος Ντέιβιντ Πικ, δίνοντας μεγαλύτερη βαρύτητα και στα σενάρια για πρόταση της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τον Νικ Καλάθη του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με τον Πικ, οι “μπλαουγκράνα” ετοιμάζουν πρόταση 1,7 εκατ. δολαρίων για τον Αμερικανό γκαρντ που μένει ελεύθερος από την πρωταθλήτρια Τουρκίας, στο πλαίσιο της ενίσχυσής τους για τη νέα σεζόν.

Αν το παραπάνω σενάριο επιβεβαιωθεί όμως και η Φενέρμπαχτσε χάσει τον Γουοναμέικερ, τότε είναι σίγουρο ότι θα αναζητήσει έναν πρωτοκλασάτο γκαρντ για το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Και νωρίτερα μέσα στην ημέρα, δημοσίευμα από την Τουρκία τοποθετούσε το Νικ Καλάθη -και τον Κρις Σίνγκλετον- στην κορυφή της μετεγγραφικής λίστας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

https://twitter.com/TrendBasket/status/998573958457909248

Ο Έλληνας γκαρντ του Παναθηναϊκού μένει επίσης ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και αν δεν επιστρέψει στο NBA, θα αποτελέσει δεδομένα, το “μήλον της έριδος” για τις τοπ ομάδες της Euroleague, μεταξύ των οποίων και η Φενέρμπαχτσε που έχει και… απεριόριστο μπάτζετ.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις