Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Καμπούρης για Πολίτη: “Χάσαμε τον πατέρα μας”

Καμπούρης για Πολίτη: “Χάσαμε τον πατέρα μας”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Αργύρης Καμπούρης είναι συντετριμμένος, μετά την είδηση του θανάτου του Κώστα Πολίτη. “Χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο. Χάσαμε τον πατέρα μας!”, δήλωσε ο τίμιος γίγαντας, ο οποίος υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος της Εθνικής Ανδρών υπό τις οδηγίες του “Ευρω-κόουτς”.

Ο Αργύρης Καμπούρης εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Κώστα Πολίτη, τονίζοντας, παράλληλα, ότι το μπάσκετ έγινε φτωχότερο.

Η δήλωση του Αργύρη Καμπούρη κι η ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ολυμπιακού

“Χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο. Χάσαμε τον πατέρα μας! Ήταν ο προπονητής που έδινε ευκαιρίες σε όλα τα νεαρά παιδιά. Έδωσε την ευκαιρία και σε εμένα κι έτσι πορευτήκαμε σχεδόν 10 χρόνια μαζί στην εθνική ομάδα. Καταφέραμε να φέρουμε στην Ελλάδα όλες αυτές τις επιτυχίες.

Ο Κώστας Πολίτης υπήρξε μία τεράστια προσωπικότητα. Ήξερε να φτιάχνει την ομάδα, όλοι ήμασταν ίσοι. Ενέπνεε σεβασμό. Κανείς δεν αργούσε ούτε ένα λεπτό στα ραντεβού. Θα μπορούσαμε να μιλάμε ώρες για τον Κώστα Πολίτη, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Τα λόγια δύσκολα βγαίνουν τώρα για τον άνθρωπο Πολίτη. Έγινε φτωχότερο το μπάσκετ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ολυμπιακού εκφράζει την οδύνη του για το θάνατο του προπονητή που χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο χρυσό μετάλλιο σε οποιοδήποτε ομαδικό άθλημα. «Αντίο Κώστα Πολίτη! Αντίο Ευρωκόουτς! Σε ευχαριστούμε για όλα!”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις