Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

“Καταπέλτης” ο Πόποβιτς! “Γίναμε η ντροπή του κόσμου λόγω Τραμπ” [vid]

Πόποβιτς
.facebook.com/bleacherreport

“Βαριά” λόγια από τον Γκρεγκ Πόποβιτς για τον Ντόναλντ Τραμπ, μετά την ακύρωση της επίσκεψης των πρωταθλητών του NBA, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, στο Λευκό Οίκο.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στο NBA, μετά την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να ακυρώσει την επίσκεψη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στο Λευκό Οίκο, λόγω της αρνητικής στάσης του Στέφ Κάρι.

Λεμπρόν Τζέιμς και Κόμπι Μπράιαντ τα… έχωσαν στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, ενώ τώρα ήρθε η σειρά του Γκρεγκ Πόποβιτς να κάνει κάτι ανάλογο.

«Χαμός» για την ακύρωση της επίσκεψης των Γουόριορς στον Λευκό Οίκο! Ολομέτωπη επίθεση του Λεμπρον Τζέιμς: «Αλήτη Τραμπ»

“Η συμπεριφορά του, εκτός από αηδιαστική, είναι και κωμική”

Μιλώντας στη media day των Σαν Αντίνιο Σπερς, ο Πόποβιτς δήλωσε πως ο Τραμπ ντροπιάζει την ίδια τη χώρα, ενώ στη συνέχεια ερωτηθείς για το συμβάν με τους Γουόριορς, τόνισε πως η συμπεριφορά του Προέδρου των ΗΠΑ ήταν αηδιαστική και παράλληλα κωμική.

“Η χώρα μας έχει γίνει η ντροπή του κόσμου λόγω Τραμπ», δήλωσε αρχικά ο “Ποπς”.

Σε ερώτηση για την ακύρωση της πρόσκλησης στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στο Λευκό Οίκο, ο Πόποβιτς ανέφερε: “Νόμιζα ότι ήταν πλάκα στην αρχή.

Σαν παιδί δημοτικού που έχει καλέσει κάποιους στο πάρτι του και σε αυτούς που μπορεί να μην έρθουν, τότε τους ακυρώνει την πρόσκληση. Νομίζω ότι η συμπεριφορά του, εκτός από αηδιαστική, είναι και κωμική”.

Για τον Ντόναλντ Τραμπ ο Πόποβιτς ανέφερε: “Αναρωτιέμαι τι σκέφτονταν οι άνθρωποι όταν τον ψήφισαν. Θέλανε μια αλλαγή, ένιωθαν θυμό και πίστευαν ότι κάτι θα συνέβαινε που θα ήταν προς συμφέρον τους. Αλλά με τι κόστος; Αυτή είναι η σωστή ερώτηση.”

Και έκλεισε αυτό το κεφάλαιο μιλώντας στους πολίτες των ΗΠΑ, λέγοντας τους: “Έχετε μια επιλογή. Μπορείτε να συνεχίσετε να έχετε τα κεφάλια σας στραμμένα στον τοίχο ή μπορούμε όλοι μαζί να αποφασίσουμε ότι η σπουδαία Αμερική που έχουμε όλοι στο μυαλό μας υπάρχει καi να κάτσουμε να από την αρχή να δούμε τι θα κάνουμε”.

https://twitter.com/SInow/status/912389774140375042

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις