Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

“Κινέζος” με… επίθεση από Ευρώπη ο Ντιλέινι! “Βροχή” τα σχόλια στο διαδίκτυο και για τον Ολυμπιακό [pics]

“Κινέζος” με… επίθεση από Ευρώπη ο Ντιλέινι! “Βροχή” τα σχόλια στο διαδίκτυο και για τον Ολυμπιακό [pics]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Μάλκομ Ντιλέινι προτίμησε το πρωτάθλημα και τα χρήματα της Κίνας, από την επιστροφή στην Ευρώπη και τη Euroleague, γεγονός που τον ανάγκασε να δικαιολογηθεί για την απόφασή του στο twitter, μετά από δεκάδες σχόλια ακολούθων του από τη γηραιά ήπειρο.

Η επιλογή του Μάλκομ Ντιλέινι να αφήσει το NBA για τα λεφτά στην Κίνα, κατακρίθηκε από την πλειοψηφία των φίλων του μπάσκετ, ειδικά στην Ευρώπη, όπου πολλές ομάδες θα ήθελαν να τον έχουν στο ρόστερ τους.

Τα σχόλια κατά της απόφασή του μάλιστα ήταν χιλιάδες στο twitter, γεγονός που τον ανάγκασε να απαντήσει με σχετικές αναρτήσεις και να… δικαιολογηθεί για το ότι τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο υποδεέστερο πρωτάθλημα της Κίνας.

Οι αναρτήσεις του Ντιλέινι

Προς όλους τους Ευρωπαίους φιλάθλους. Δε με ενδιαφέρει η άποψή σας. Πήρα την καλύτερη απόφαση για μένα και την οικογένειά μου. Κρατήστε λοιπόν τα tweet σας γιατί θα σας μπλοκάρω. Προς τους φιλάθλους του υπόλοιπου κόσμου. Θα διασκεδάζω μετά από καιρό το παιχνίδι και σίγουρα θα πληρωθώ καλά για αυτό. Το ΝΒΑ έχει λάμψη, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια δεν ευχαριστήθηκα. Έχω μπροστά μου μία νέα πρόκληση. Αποδίδω πολύ καλύτερα όταν… πεινάω. Σας ευχαριστώ».

https://twitter.com/foe23/status/1023199903156199424

Λίγο αργότερα μάλιστα, ένας follower του επισήμανε ότι τα λεφτά τον είχαν κάνει κάποτε να προτιμήσει και τη Λοκομοτίβ Κουμπαν, αντί του Ολυμπιακού, με τον Αμερικανό να απαντάει: “Και μετά πήγα Final 4! Βούλωσέ το για τα λεφτά. Απέρριψα μεγαλύτερες προτάσεις”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις