Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Κόμπι Μπράιαντ: Το μήνυμα της συζύγου του! “Να απολαμβάνετε τις στιγμές με τους αγαπημένους σας!”

Κόμπι Μπράιαντ
ΦΩΤΟ Reuters

Το δικό της μήνυμα έστειλε η χήρα του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα Μπράιαντ, μέσω social media, όπου ανάρτησε φωτογραφίες που την απεικονίζουν με τον εκλιπόντα σύζυγό της και την 13χρονη κόρη τους, που επίσης βρήκε τραγικό θάνατο στο μοιραίο ελικόπτερο, προτρέποντας τον καθέναν να απολαμβάνει κάθε στιγμή που περνάει με τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Η χήρα του αδικοχαμένου σταρ του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ, έστειλε συγκινητικό μήνυμα με ανάρτησή της στα social media, όπου αφού ευχαρίστησε όλους όσους της συμπαραστάθηκαν για το χαμό του άντρας της και της 13χρονης κόρης της, προέτρεψε όλους να απολαμβάνουν κάθε δευτερόλεπτο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα γιατί ποτέ δεν γνωρίζεις πότε θα φύγουν από κοντά σου.

Δείτε τις αναρτήσεις της Βανέσα Μπράιαντ

“Με την αγάπη μου, τον Κόμπι. Να απολαμβάνετε κάθε δευτερόλεπτο δίπλα στα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί δεν γνωρίζετε πότε θα φύγουν από αυτό τον κόσμο. Σας ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη. Τα κορίτσια μου κι εγώ ευγνωμονούμε τα εκατομμύρια ανθρώπων που μας έχουν εκφράσει την συμπαράσταση και αγάπη τους σε αυτή την τραγική στιγμή. Σας ευχαριστούμε για τις προσευχές σας. Φυσικά και τις έχουμε ανάγκη”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις