Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Κορονοϊός: Η ενημέρωση της Ζαλγκίρις για τον αγώνα με Αρμάνι

Κορονοϊός: Η ενημέρωση της Ζαλγκίρις για τον αγώνα με Αρμάνι
zalgiris.lt

Ο κορονοϊός “χτύπησε” την Ιταλία, αλλά φαίνεται πως δεν θα επηρεάσει -μέχρι να υπάρξει διαφορετική ενημέρωση- την αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με την Ζαλγκίρις, που θα γίνει την Παρασκευή (28.02.2020) στο Κάουνας.

Η Ζαλγκίρις Κάουνας εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι δεν τίθεται θέμα αναβολής του αγώνα της με την Αρμάνι Μιλάνο (28/2) λόγω κορονοϊού, διαψεύδοντας έτσι τα… σενάρια αναβολής που κυκλοφόρησαν.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ζαλγκίρις, υπάρχει συνεννόηση με το αρμόδιο Υπουργείο, αλλά και με την πλευρά της Αρμάνι. Απ’ τη μεριά της, η ιταλική ομάδα εμφανίζεται να ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός και πως μπορεί να ταξιδέψει στο Κάουνας.

Οι Λιθουανοί επισημαίνουν πως έχουν επικοινωνήσει με την Euroleague. Στο κλείσιμό της, η ανακοίνωση αναφέρει: “Εμπιστευόμαστε τις αρμόδιες αρχές στη Λιθουανία και πιστεύουμε πως όσοι έρθουν στη Λιθουανία θα υποβληθούν στον απαραίτητο έλεγχο στα αεροδρόμιο κι ότι το ματς στην Zalgirio Arena θα διεξαχθεί κανονικά”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις