Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Θρυλική ανατροπή για τον Ολυμπιακό Β!

Κύπελλο Ελλάδας: Θρυλική ανατροπή για τον Ολυμπιακό Β!
ΦΩΤΟ intime

Η αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού πέτυχε την πρώτη της νίκη στη χρονιά, επικρατώντας με σπουδαία ανατροπή του Ερμή Λαγκαδά με 64-58 για να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός Β κατάφερε να κάνει στο τέλος την ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 64-58 στον Λαγκαδά επί του τοπικού Ερμή.

Η αναπτυξιακή ομάδα των Πειραιωτών που θα αγωνίζεται φέτος στην Α2, έδωσε το πρώτο ματς της σεζόν για το Κύπελλο Ελλάδας και μπήκε με το… δεξί στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, χάρη στους “ψηλούς” της.

Πέτρος Νοέας και Βασίλης Χρηστίδης έκαναν “πάρτι” κάτω από τη ρακέτα στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, οπότε και ανέτρεψαν το προβάδισμα που είχαν από την αρχή οι γηπεδούχοι, για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τα δεκάλεπτα: 17-15, 33-28, 43-41, 58-64

Τα στατιστικά των παικτών

Ερμής Λαγκαδά (Κυρούδης): Μήνου 15(3), Ελευθεριάδης 2, Αποστολίδης 3, Πλιούκας 4, Καραμανώλης, Παρίτσης 6, Κωσταντινίδης, Μπακάλης, Σιώπης 16(4), Ιατρίδης, Θεοδωρίδης 4, Χριστοδούλου 8

Ολυμπιακός (Τσαλδάρης): Τζόλος 9, Αρσενόπουλος 8, Νοέας 9, Χρηστίδης 17, Κολοβέρος 4, Νικολαϊδης 2, Πετρόπουλος 7(1), Ζευγάρας, Μωραϊτης, Τσάμης 17, Καμπούρης 5, Οικονόμου

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις