Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Χωρίς ντέρμπι “αιωνίων” τα ημιτελικά

Κύπελλο Ελλάδας

Μόνο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ μπορούν να.. συναντηθούν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Η κλήρωση της Δευτέρας δεν έβγαλε ντέρμπι “αιωνίων” στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ένταση πριν τη κλήρωση

Δυο “δυνατές” μάχες έβγαλε η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ.

Ο κάτοχος του τίτλου, Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ, με τους “κιτρινόμαυρους” να είναι οι τυπικά γηπεδούχοι.

Στην άλλη αναμέτρηση των ημιτελικών, ο Ολυμπιακός θα πάει στην πάντα δύσκολη έδρα του Άρη.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 5 Νοεμβρίου, ενώ ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει στις 17 Φεβρουαρίου στα Δύο Αοράκια στο Ηράκλειο.

Ένταση πριν τη κλήρωση

Τον Παναθηναϊκό αντιπροσώπευσαν στην κλήρωση οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Μάνος Παπαδόπουλος, την ΑΕΚ οι Σταύρος Δουβής και Γιώργος Χήνας, τους Θεσσαλονικείς ο Δημήτρης Παπακυριάκης, ενώ από τον Ολυμπιακό δεν παρευρέθηκε κανείς.

Να αναφέρουμε πως πριν την έναρξη της διαδικασίας υπήρξε ένταση μεταξύ του αντιπροέδρου της ΕΟΚ, Αριστείδη Γολέμη και του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρη Παπακυριακή.

Αφορμή, ήταν τα επεισόδια που έγιναν στον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Αλεξάνδρειο, με τους υπεράριθμους οπαδούς. Μάλιστα, ο κ Γκολέμης κατήγγειλε ότι απειλήθηκε η σωματική του ακεραιότητα.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις