Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Λέικερς: “Έκλεισαν” Κάζινς – Ρόντο και έφτιαξαν… πεντάδα!

Λέικερς: “Έκλεισαν” Κάζινς – Ρόντο και έφτιαξαν… πεντάδα!
Reuters

Τη δική τους νέα… πεντάδα φαίνεται πως έφτιαξαν οι Λέικερς. Μετά τον Άντονι Ντέιβις, ο Λεμπρόν Τζέιμς θα έχει συμπαίκτη και τον ΝτεΜάρκους Κάζινς. “Έκλεισε” και ο Ρόντο.

Δύο σημαντικές παρουσίες φαίνεται πως θα έχουν στο ρόστερ τους οι Λέικερς. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος του ESPN, Adrian, οι “λιμνάνθρωποι” έκλεισαν τους ΝτεΜάρκους Κάζινς και Ραζόν Ρόντο!

Ο Κάζινς θα πλαισιώσει στους ψηλούς τον Άντονι Ντέιβις (σ.σ. θα συνυπάρξουν για δεύτερη φορά, μετά την κοινή τους παρουσία στους Πέλικανς τη σεζόν 2017-18. Να θυμίσουμε ότι ο 28χρονος σέντερ αγωνίστηκε με τη φανέλα των Γουόριορς στο δεύτερο μισό της φετινής περιόδου, αλλά ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς.

Σύμφωνα πάλι με τον Wojnarowski, οι Λέικερς “έκλεισαν” και τον Ραζόν Ρόντο! Ο 33χρονος πλέι μέικερ θα παραμείνει στο Λος Άντζελες, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο.

Έτσι, ο Ρόντο θα αγωνιστεί δίπλα στους Ντάνι Γκριν, Λεμπρόν Τζέιμς, Άντονι Ντέιβις, ΝτεΜάρκους Κάζινς, με τους Λέικερς να δημιουργούν μια ισχυρή πεντάδα.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις