Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

«Λύγισαν» οι Μπακς στην Ιντιάνα χωρίς τον Αντετοκούνμπο – video

«Λύγισαν» οι Μπακς στην Ιντιάνα χωρίς τον Αντετοκούνμπο – video
Reuters

Ο Γιάννης Αντετοκούνμνπο δεν αγωνίστηκε για δεύτερο σερί αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς, λόγω της γέννησης του παιδιού του, αλλά αυτή τη φορά τα «Ελάφια» δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν με 118-111.

Οι Πέισερς ανάγκασαν τους Μιλγουόκι Μπακς στην όγδοη εφετινή τους ήττα σε σύνολο 55 αγώνων, μετά το 118-111 στη μεταξύ τους αναμέτρηση, που έγινε στην Ιντιάνα. Τα «Ελάφια» δεν είχαν για δεύτερο σερί ματς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, λόγω της γέννησης του γιου του.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Τι Τζέι Γουόρεν, ο οποίος σημείωσε 35 πόντους. Εξαιρετική εμφάνιση και από τον πρώην παίκτη των Μπακς, Μάλκολμ Μπρόγκντον (double double με 17 πόντους και 13 ασίστ). Double double και από τον Μάιλς Τέρνερ με 14 πόντους και δέκα ριμπάουντ.

Από τη μεριά τω ν Μπακς, ο Ντόντε Ντι Βιτσέντσο σημείωσε 18 πόντους, ενώ στους 17 σταμάτησε ο Κρις Μίντλετον. Στους 15 πόντους ο Έρικ Μπλέντσο για τους φιλοξενούμενων, ενώ 14 πόντους είχε ο Στέρλινγκ Μπράουν. Ο Μάρβιν Γουίλιαμς έκανε το ντεμπούτο του με τους Μπακς, έχοντας 9 πόντους.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις