Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Μακάμπι: Η στιγμή που “έλουσαν” το πρωταθλητή Σφαιρόπουλο! [vid, pics]

Μακάμπι: Η στιγμή που “έλουσαν” το πρωταθλητή Σφαιρόπουλο! [vid, pics]
ΦΩΤΟ twitter

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν πρωταγωνιστής και των πανηγυρισμών της Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον τίτλο στο Ισραήλ, καθώς δέχθηκε έναν ολόκληρο κουβά με παγάκια στο κεφάλι του μέσα στα αποδυτήρια.

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισραήλ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ πανηγύρισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος και αποθεώθηκε από όλους στο Ισραήλ, με τους παίκτες του να τον… λούζουν μάλιστα στα αποδυτήρια.

Η ομάδα του Έλληνα τεχνικού πανηγύρισε το 53ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, επικρατώντας στον τελικό της Μακάμπι Ρισόν με 89-75 και ο ίδιος αναδείχθηκε κορυφαίος τεχνικός του  πρωταθλήματος, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον τίτλο τόνισε τα εξής: «Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τη Μακάμπι, ένιωσα ευπρόσδεκτος και προνομιούχος ως προπονητής ενός οργανισμού από όπου έχουν περάσει πολλοί σπουδαίοι προπονητές στο παρελθόν. Όταν είσαι ξένος κόουτς, δεν είναι εύκολο να ενσωματωθείς σε ένα σύστημα όμως η διοίκηση της Μακάμπι μου έδωσε την ευκαιρία να ηγηθώ στο κλαμπ. Είναι η αρχή ενός νέου project κι ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να χτίσουμε την ομάδα της επόμενης χρονιάς. Έχουμε ένα πλάνο ώστε να βελτιώσουμε και να την κρατήσουμε στην κορυφή».

Η στιγμή που θα θυμούνται όλοι όμως από την κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να δέχεται ένα κουβά με παγάκια και νερό στο κεφάλι.

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις