Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Με Ζήση και Γκίκα η ΑΕΚ κόντρα στη Βόννη

Με Ζήση και Γκίκα η ΑΕΚ κόντρα στη Βόννη
Intime.gr

Ευχάριστα νέα για την Ηλία Παπαθεοδώρου, λίγο πριν την πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Βόννη, για τα πλέι οφ του Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Τετάρτη (04/03) τη Βόννη, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Basketball Champions League.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου ανεβάζει… στροφές για την πρώτη «μάχη» των 16 του BCL, με τους Νίκο Ζήση και Νίκο Γκίκα να γεμίζουν το κιτρινόμαυρο “οπλοστάσιο” (επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης).

Ο Νίκος Ζήσης ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ενώ ο Νίκος Γκίκας μπήκε σε ρυθμό προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα για πρώτη φορά έπειτα από τον τραυματισμό του στον αντίχειρα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπαντίρμα. Θυμίζουμε ότι κόντρα στον Πανιώνιο επέστρεψαν στη δράση οι Κιθ Λάνγκφορντ και Κέντρικ Ρέι.

Στα… πιτς παραμένει ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, ο οποίος ταλαιπωρείται από θυλακτίτιδα στο 4ο μετατάρσιο και συνεχίζει την θεραπευτική αγωγή. Του. Η ΑΕΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την γερμανική ομάδα της Τρίτη (03/03), με μία προπόνηση στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις