Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μιλάει με Τόμας ο Παναθηναϊκός! Υποψήφιος για αντικαταστάτης του Σίνγκλετον – video

Μιλάει με Τόμας ο Παναθηναϊκός! Υποψήφιος για αντικαταστάτης του Σίνγκλετον – video
ΦΩΤΟ instagram

Ο Παναθηναϊκός αναζητά τον αντικαταστάτη του Κρις Σίνγκλετον για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ και φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει επαφές με τον πρώην παίκτη της Μακάμπι, της Εφές Αναντολού και της Μπαρτσελόνα, Ντεσόν Τόμας.

Την περίπτωση του Ντεσόν Τόμας που έμεινε ελεύθερος από τη Μακάμπι και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη Eueoleague, εξετάζει ο Παναθηναϊκός για να καλύψει το κενό στη θέση “4”, που άφησε ο Κρις Σίνγκλετον, με τη μετεγγραφή του στην Μπαρτσελόνα.

Όπως αποκάλυψε ο έγκυρος ρεπόρτερ Ντέβιντ Πικ, οι “πράσινοι” έχουν ξεκινήσει μάλιστα συζητήσεις με τον 26χρονο φόργουορντ, ώστε να “βολιδοσκοπήσουν” τις απαιτήσεις του και να καταλήξουν για τη μετεγγραφή.

Ο Τόμας έχει αγωνιστεί στη Euroleague με τη Μπαρτσελόνα, την Αναντολού Εφές, αλλά και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την οποία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Ευρώπη, σε 28 παιχνίδια, με 11,5 πόντους και 3,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Η ανάρτηση για Παναθηναϊκό και Τόμας

“Ο ελεύθερος παίκτης της Euroleague, Ντεσόν Τόμας, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, για να καλύψει το κενό στη θέση του πάουερ φόργουορντ και να αυξήσουν την αθλητικότητα στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ”, ανέφερε σε σχετική του ανάρτηση, ο Ισραηλινός δημοσιογράφος.

Highlights του Τόμας με τη Μακάμπι

https://www.instagram.com/p/BlD2BN9F147/?hl=en&taken-by=dt1upncomin

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις