Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μουντομπάσκετ 2019: “Ξέφυγε”! Απίστευτο κράξιμο σε Σκουρτόπουλο

Μουντομπάσκετ 2019: “Ξέφυγε”! Απίστευτο κράξιμο σε Σκουρτόπουλο

Η Εθνική Ελλάδας ηττήθηκε από τη Βραζιλία στη δεύτερη αγωνιστική της πρώτης φάσης του Μουντομπάσκετ 2019, με τον προπονητή της “γαλανόλευκης”, Θανάση Σκουρτόπουλο, να δέχεται σκληρή κριτική.

Κάποιοι, βέβαια, δεν έκαναν απλή κριτική, αλλά “ξέφυγαν” με τα προκλητικά τους σχόλια. Συγκεκριμένα, ο γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος, Μπιλ Σίμονς, “έκραξε” την Εθνική Ελλάδας και τον Θανάση Σκουρτόπουλο για τις επιλογές του στο φινάλε του αγώνα με τη Βραζιλία, για τη δεύτερη αγωνιστική του Μουντομπάσκετ 2019.

Ο 50χρονος δημοσιογράφος του ΗΒΟ και του Ringer το παράκανε στο twitter, μιας και αναρωτήθηκε αν πρέπει να γίνει… έλεγχος ντόπινγκ στον Θανάση Σκουρτόπουλο για τις κακές επιλογές του τελευταίου λεπτού, ενώ αποκάλεσε “κάποιον τυχαίο” τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο Σίμονς ασχολήθηκε τόσο πολύ με την Εθνική ομάδα, λόγω της παρουσίας σ’ αυτήν του MVP του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης του Μουντομπάσκετ 2019.

Όσα έγραψε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα

– «Η Ελλάδα είναι στο -5 με 70” να μένουν και μετά το τάιμ άουτ ο Γιάννης δεν ακουμπάει ποτέ την μπάλα».

– «Η Ελλάδα είναι στο -3 και ισοφαρίζει το ματς όταν κάποιος τυχαίος μένει ανενόχλητος και βάζει τρίποντο. Αυτό το ματς είναι απίστευτο».

– «Μπαρμπόσα/Βαρεζάο screen and roll και floater του Βαρεζάο – Ανυπομονώ να δω τους Λέικερς να τους υπογράφουν και τους δύο. Στο +2 η Βραζιλία, έμειναν 14”. Θα είναι απίστευτο να μην αγγίξει ξανά την μπάλα ο Γιάννης».

– «Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Οι Έλληνες ρίσκαραν μία άλεϊ ουπ πάσα για τον Γιάννη και εκείνος μετά αποβλήθηκε με φάουλ. Μπορούμε να κάνουμε έλεγχο ντόπινγκ στον προπονητή της Ελλάδας μετά το ματς; Γιατί δεν έδωσαν απλά την μπάλα στον Γιάννη στην κορυφή της ρακέτας; WTF;».

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις