Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μουντομπάσκετ 2019 – Παπαγιάννης: “Να μην κρυβόμαστε, είμαστε από τα φαβορί”

Μουντομπάσκετ 2019 – Παπαγιάννης: “Να μην κρυβόμαστε, είμαστε από τα φαβορί”
Intime

Βλέπει… βάθρο! Ο Γιώργος Παπαγιάννης τόνισε ότι η Εθνική μπάσκετ είναι ένα από τα φαβορί στο Μουντομπάσκετ 2019.

Η αποστολή της Εθνικής μπάσκετ των ανδρών αναχώρησε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης με τελικό προορισμό την Κίνα, όπου αρχικά θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της με τρία φιλικά παιχνίδια και εν συνεχεία θα λάβει μέρος στο Μουντομπάσκετ 2019.

Εθνική μπάσκετ: Η Ελλάδα «πέταξε» για το… Μουντομπάσκετ! «Πολύ ενθαρρυντικά τα νέα με Σλούκα» pics

Ο Γιάννης Παπαγιάννης τόνισε ότι η Ελλάδα είναι από τα φαβορί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και πως η “Γαλανόλευκη” έχει μεγάλες δυνατότητες και μεγάλο βάθος.

Μουντομπάσκετ 2019 – Πρίντεζης: «Με σκοπό να πετύχουμε κάτι σπουδαίο»

«Θα ήθελα όταν γυρίσουμε και έχουμε δώσει τον καλύτερό μας εαυτό και σίγουρα θα είναι πολύ σπουδαία υπόθεση να καταφέρουμε να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο. Έχουμε ακόμη αρκετές μέρες προετοιμασίας μπροστά μας και ως τώρα έχουμε δείξει πολύ καλό πρόσωπο, ειδικά στο Τουρνουά Ακρόπολις απέναντι σε τρεις πολύ καλές ομάδες. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, σίγουρα είμαστε από τα φαβορί. Η ομάδα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες και μεγάλο βάθος. Η προσθήκη του Γιάννη (σ.σ. Αντετοκούνμπο) είναι κάτι διαφορετικό, εμείς τον βοηθάμε κι αυτός εμάς. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, από τον Γιάννη μέχρι τον τελευταίο, για να πετύχουμε όλοι μαζί τον ίδιο σκοπό», δήλωσε ο παίκτης του Παναθηναϊκού.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις