Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Μουντομπάσκετ 2019: Έκπληξη στον Όμιλο της Ελλάδας!

Μουντομπάσκετ 2019: Έκπληξη στον Όμιλο της Ελλάδας!
ΦΩΤΟ intime

Η Νέα Ζηλανδία έκανε την έκπληξη στη δεύτερη αγωνιστική του έκτου ομίλου, όπου συμμετέχει και η Ελλάδα, καθώς επικράτησε του Μαυροβουνίου με 93-83 και πλέον θα ψάξει την πρόκριση στην επόμενη φάση, κόντρα στην Εθνική μας.

“Χαμός” στον όμιλο της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντομπάσκετ 2019, καθώς η Νέα Ζηλανδία επικράτησε του Μαυροβουνίου με 93-83 και πήρε την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση, αποκλείοντας ουσιαστικά τους αντιπάλους τους από τη συνέχεια.

Οι “μαύροι” ήταν μπροστά στο σκορ από την αρχή της αναμέτρησης, με το ματς να είναι όμως ντέρμπι για γερά νεύρα και να φέρνει και την αποβολή του Μίτροβιτς με δύο τεχνικές ποινές.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο όμως, η Νέα Ζηλανδία πάτησε το “γκάζι” και ολοκλήρωσε την έκπληξη, αφήνοντας το Μαυροβούνιο μόνο χωρίς νίκη στον όμιλο. Παράλληλα όμως, απέκτησε ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση και θα “παλέψει” κόντρα στην Ελλάδα, στην επόμενη αγωνιστική.

Νωρίτερα, η Αυστραλία επικράτησε της Σενεγάλης με 81-68, με τον Ίνγκλς να “αγγίζει” το πρώτο triple double στην ιστορία του Μουντομπάσκετ, έχοντας 17 πόντους, με 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις