Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός 80-79 ΤΕΛΙΚΟ! Χαμένος στο “θρίλερ” του Μονάχου!

Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός 80-79 ΤΕΛΙΚΟ! Χαμένος στο “θρίλερ” του Μονάχου!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο γνωστός… περσινός Παναθηναϊκός των εκτός έδρας αγώνων στο Μόναχο και σε ένα ματς που κρίθηκε στην τελευταία επίθεση, ηττήθηκε με 80-79 από τη Μπάγερν, γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα στη διοργάνωση.

Παρότι ξεκίνησε καλά το ματς στο Μόναχο, ο Παναθηναϊκός εμφάνισε τις γνωστές “ασθένειες” στα εκτός έδρας παιχνίδια του και με τον Νικ Καλάθη σε μέτρια βραδιά γνώρισε την ήττα από τη Μπάγερν για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.

Το ματς κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, με τον Λάνγκφορντ να “κουβαλάει” τους πράσινους στην επίθεση, αλλά τους Αντετοκούνμπο και Γκιστ να κάνουν τραγικά λάθη, χαρίζοντας τη νίκη στους Γερμανούς.

Παρακολουθήστε LIVE το Μπάγερν – Παναθηναϊκός από το Newsit.gr

Οι “πράσινοι” δεν υπολογίζουν τον Ίαν Βουγιούκα που έμεινε τελικά στην Αθήνα εξαιτίας ενός προσωπικού προβλήματος, με τον Γιώργο Παπαγιάννη να τον αντικαθιστά στην αποστολή και τη 12άδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στην πρώτη αγωνιστική της Euroleague, ο Παναθηναϊκός επικράτησε δύσκολα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 89-84, ενώ η Μπάγερν Μονάχου, στην επιστροφή της στη διοργάνωση ως πρωταθλήτρια Γερμανίας, ηττήθηκε με 71-90 από την Εφές Αναντολού, μέσα στην έδρα της.

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις