Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

“Μπαμ” στο NBA από Ρόκετς με Γουέστμπρουκ!

“Μπαμ” στο NBA από Ρόκετς με Γουέστμπρουκ!
ΑΠΕ

Μια ακόμα μεγάλη… κίνηση στο ΝΒΑ. Οι Ρόκετς βάζουν στη “μηχανή” τους τον Ράσελ Γουέστμπρουκ!

Και πάλι μαζί με τον Τζέιμς Χάρντεν! Οι Χιούστον Ρόκετς δυναμώνουν σημαντικά ενόψει της νέας σεζόν, βάζοντας στο ρόστερ τους τον Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Για την πραγματοποίηση αυτού του deal οι Ρόκετς προσφέρουν τον Κρις Πολ και κάποια draft pics (draft του 2024 και του 2026, αλλά και δικαιώματα στα picks του 2021 και του 2025).

Έτσι, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ (MVP του NBA το 2017) θα… ανταμώσει και πάλι με τον Τζλειμς Χάρντεν (ΜVP του 2018), με τον οποίο ήταν συμπα΄κτης στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, πριν ο «Μούσιας» πάει στο Χιούστον.

«Θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική», σχολίασε για την επανένωση Χάρντεν – Ουέστμπρουκ ο ιδιοκτήτης των Ρόκετς Τίλμαν Φερτίτα και πρόσθεσε: «Ο Τζέιμς και ο Ράσελ ήθελαν να παίξουν μαζί. Πάντα προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι και νομίζω ότι αυτή η κίνηση θα μας κάνει καλύτερη ομάδα. Δεν μου αρέσει που χάσαμε τον Κρις Πολ, αλλά ένιωσα ότι έπρεπε να το κάνουμε για να βελτιωθούμε».

Να αναφέρουμε πάντως πως ο Κρις Πολ μπορεί και να μη μείνει πολύ στην Οκλαχόμα. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ο ατζέντης του, Λέον Ρόουζ, θα έχει συνάντηση με τον τζένεραλ μάνατζερ των Θάντερ, Σαμ Πρέστι, και είναι ορατό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο 34χρονος έμπειρος γκαρντ ενδιαφέρει τους Χιτ .

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις