Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Μπάμπεργκ – Παναθηναϊκός: Ένταση μεταξύ των προπονητών! “Δεν μας σεβάστηκαν”

Μπάμπεργκ – Παναθηναϊκός: Ένταση μεταξύ των προπονητών! “Δεν μας σεβάστηκαν”

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπάμπεργκ στη Γερμανία στιγματίστηκε από την ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ των δύο πάγκων μετά το τέλος του αγώνα. Ο λόγος ήταν για ένα τάιμ άουτ που πήρε ο Ηλίας Καντζούρης (σ.σ. πρώτος προπονητής της Μπάμπεργκ στο συγκεκριμένο παιχνίδι), δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

Ο πάγκος του Παναθηναϊκού μ’ αυτόν της Μπάμπεργκ είχαν έναν έντονο διάλογο, μετά το τέλος του αγώνα. Αφορμή στάθηκε ένα τάιμ άουτ των Γερμανών δύο λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα. Η κατάσταση εκτονώθηκε ύστερα από μερικά δευτερόλεπτα.

Από τότε που ήμουν παιδί, οι δάσκαλοι μου έλεγαν ότι πρέπει να σέβομαι τον αντίπαλο. Όταν είσαι στο +20 με 1’50” για το τέλος και παίρνεις τάιμ άουτ. Τι να πω; Αυτό ήταν που είπα στο τέλος στους προπονητές της Μπάμπεργκ. Πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο. Εγώ κι ο Τσάβι έχουμε σεβαστεί τους πάντες στην καριέρα μας, νιώσαμε ότι δεν μας σεβάστηκαν στο τέλος“, δήλωσε ο άμεσος συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, Ινίγο Θορθάνο, στην κάμερα της NOVA.

“Ηταν 2’10” πριν το τέλος όταν πήρα το τάιμ άουτ. Όποιος με ξέρει γνωρίζει πως το τελευταίο που ήθελα να κάνω ήταν να δείξω έλλειψη σεβασμού. Έχω απεριόριστο σεβασμό στον Παναθηναϊκό, τον Πασκουάλ και το επιτελείο του. Δεν είχα τέτοια πρόθεση, λυπάμαι αν το εξέλαβαν έτσι. Θα θυμίσω πως πέρυσι χάσαμε στην έδρα μας από τον Παναθηναϊκό με 11-0 στο φινάλε, ύστερα από ένα τάιμ άουτ του κόουτς Πασκουάλ. Προσπάθησα να κάνει το καλύτερο για την ομάδα μου, να εξασφαλίσω ότι η νίκη δεν θα μας φύγει. Ερχόμασταν από μια άσχημη εμφάνιση στη Βόννη. Μόνο αυτό το σκεπτικό είχα στο μυαλό μου”, τόνισε από την πλευρά του στη NOVA, ο Ηλίας Καντζούρης.

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις