Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός, Μπλάτ: “Πολύ δύσκολη η αποστολή μας”

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός, Μπλάτ: “Πολύ δύσκολη η αποστολή μας”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας (17.12.2018) για Βαρκελώνη, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει αύριο την Μπαρτσελόνα, στο πρώτο του ματς για τη… διαβολοβδομάδα στην Euroleague.

Με δώδεκα παίκτες αναχώρησε τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός για τη Βαρκελώνη (στην Ελλάδα έμειναν οι Αγραβάνης και Τολιόπουλος), ενόψει του αγώνα του με την Μπαρτσελόνα για τη 13η αγωνιστική της Euroleague

Λίγο πριν “πετάξει” ο Ολυμπιακός, ο Ντέιβιντ Μπλατ στάθηκε στο… βαθμό δυσκολίας που έχει για την ομάδα του στον αυριανό αγώνα (18.12.2018 / 21:45).

“Ξέρουμε ποια είναι η Μπαρτσελόνα και τι αντιπροσωπεύει. Είναι μία πάρα πολύ σκληρή αντίπαλος, που χρειάζεται τεράστια προσοχή. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση αυτό το διάστημα, όμως, έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Δεν θα σας πω ποιες είναι οι αδυναμίες της Μπαρτσελόνα, θα σας πω ποια είναι τα δυνατά της σημεία. Είναι πολύ γεμάτη ομάδα και έχει μεγάλη επιθετική δύναμη”.

Oι Καταλανοί προέρχονται από βαριά ήττα στο ευρωπαϊκό clasico, 92-65, στη Μαδρίτη και μετρούν 6 νίκες – 6 ήττες, ενώ ο Ολυμπιακός έχει ρεκόρ νικών ηττών 7-5. Την Πέμπτη (20/12, 21:00), η ομάδα του Μπλατ θα υποδεχθεί την Γκραν Κανάρια, στο ΣΕΦ, για την 14η αγωνιστική.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις