Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα ψάχνει και επίσημα για νέο προπονητή!

Μπαρτσελόνα
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η “θητεία” του Σίτο Αλόνσο στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, με τους “μπλαουγκράνα” να ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας τους.

Μία ημέρα μετά την εκτός έδρας συντριβή της από την Μπασκόνια (96-72), για την 19η αγωνιστική της Liga Endesa, η Μπαρτσελόνα γνωστοποίησε την… αναμενόμενη λύση της συνεργασίας της με τον Σίτο Αλόνσο.

Ο 42χρονος τεχνικός αντικατέστησε τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας σε Ισπανία και Euroleague.

“Σας ενημερώνουμε πως η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να τερματίσει το συμβόλαιο με τον Σίτο Αλόνσο. Ευχόμαστε τα καλύτερα στην προσωπική και την επαγγελματική του συνέχεια και τον ευχαριστούμε για τον επαγγελματισμό που έδειξε”, ανέφερε η λιτή ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα.

Να αναφέρουμε πως οι Καταλανοί… παραπαίουν και τη φετινή σεζόν στην Euroleague, έχοντας με ρεκόρ 7-14 και μόλις μία νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Την ίδια στιγμή, βρίσκονται στην τέταρτη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος (ρεκόρ 12-7), μακρυά από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης (17-2).

Προσωρινός αντικαταστάτης του Αλόνσο θα είναι ο Άλφρεντ Τζούλμπε. Ο 58χρονος κόουτς γνωρίζει αρκετά καλά τους «μπλαουγκράνα», καθώς από το 2015 είναι προπονητής της δεύτερης ομάδας.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις