Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μπασκόνια – Παναθηναϊκός, Πασκουάλ: “Αν δεν παίξεις καλή άμυνα στη Βιτόρια…”

Μπασκόνια – Παναθηναϊκός, Πασκουάλ: “Αν δεν παίξεις καλή άμυνα στη Βιτόρια…”
ΦΩΤΟ eurokinissi (Αρχείο)

Ο Τσάβι Πασκουάλ εμφανίστηκε ευδιάθετος, λίγες ώρες μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα και αναφέρθηκε στο τι πρέπει να αποφύγει το “τριφύλλι” για να έχει… τύχη στην έδρα της Μπασκόνια.

Οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ στην κάμερα της NOVA, πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για Βιτόρια, ενόψει του αγώνα με την Μπασκόνια για την 9η αγωνιστική της Euroleague:

«Πρώτα από όλα, είναι καλύτερα τα πάντα μετά από μία νίκη. Είναι πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τον Περάσοβιτς. Έχουμε παίξει πολλές φορές αντίπαλοι και γνωριζόμαστε. Μπορούσε να κερδίσει η Μπασκόνια την Μιλάνο. Την περιμένουμε επιθετική και σκληρή στην έδρα της. Έχει ποιότητα, πολλές λύσεις καλούς δημιουργούς, σουτέρ. Πάντα είναι δύσκολα εκεί στο γήπεδό της. Δύσκολο παιχνίδι.

Μπασκόνια – Παναθηναϊκός: Με Γιαννακόπουλο στη Βιτόρια!

Θα πάμε εκεί να παίξουμε το πλάνο μας. Θα κοιτάξουμε τις πιθανότητές μας και το παιχνίδι μας. Συμβαίνει πολλές φορές τα τρία χρόνια να έχει η άλλη ομάδα νέο προπονητή εναντίον μας. Πιστεύω ότι ο Πέδρο Μαρτίνεθ είναι από τους καλύτερους προπονητές στην Ισπανία. Σέβομαι και τον Περάσοβιτς.

Κάθε αντίπαλος έχει διαφορετικές αρετές, διαφορετικό στυλ και διαφορετικούς παίκτες. Γι’ αυτό και το πλάνο μας προσαρμόζεται πάντα. Αν δεν παίξεις καλή άμυνα και δεν αποφύγεις τα λάθη, είναι δύσκολο να πάρεις κάτι, γιατί η Μπασκόνια ειδικά στην έδρα της τρέχει πολύ”

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις