Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Μπουρούσης: Επιβεβαίωσε για ΑΕΚ! “Δεν ρισκάρω…”

Μπουρούσης: Επιβεβαίωσε για ΑΕΚ! “Δεν ρισκάρω…”
ΦΩΤΟ intime

Ο Γιάννης Μπουρούσης σχολίασε το ενδεχόμενο επιστροφής του στο ελληνικό πρωτάθλημα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν είναι διατεθειμένος να αγωνιστεί για διάστημα ενός μηνός στην Basket League. Τι ανέφερε για την ΑΕΚ, την περίπτωση επαφής του με τον Μάκη Αγγελόπουλο και το ενδιαφέρον που έδειξε η πλευρά Γιαννακόιπουλου.

“Δεν πάω να παίξω για έναν μήνα. Το εθνικό πρωτάθλημα της Κίνας είναι πολύ δύσκολο. Για την ΑΕΚ τι να συζητήσουμε; Για να είμαι ειλικρινής και δεν χρειάζεται να λέμε και πολλά, Υπήρχε μία επαφή για το εάν με ενδιαφέρει να παίξω. Δεν έχουμε μιλήσει περαιτέρω για κάτι ουσιώδες. Μπορεί τις επόμενες μέρες να μιλήσουμε” ανέφερε ο Γιάννης Μπουρούσης στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ο Έλληνας σέντερ συνέχισε, αναφέροντας: “Έχω ενημερώσει ότι υπάρχουν ομάδες στην Κίνα που μπορώ να αγωνιστώ και του χρόνου. Σίγουρα κοιτάζω την Ευρωλίγκα για να αγωνιστώ στην Ευρώπη.

Πιστεύω ότι αντέχω έναν χρόνο. Δεν ανανέωσα στην Κίνα. Θα υπάρχουν προτάσεις, αλλά θα είναι δική μου απόφαση το αν θα γυρίσω. Για να υπάρχει διάθεση στην ΑΕΚ πρέπει να μιλήσουμε. Δεν μπορώ να πάω για έναν μήνα παίξω μπάσκετ εδώ. Δεν ρισκάρω.

Και πέρσι με ήθελε ο κύριος Γιαννακόπουλος στον Παναθηναϊκό τον Απρίλιο. Δεν ρισκάρω για έναν μήνα. Δεν είναι καθόλου εύκολο το κινέζικο πρωτάθλημα. Ήμουν κουρασμένος. Δεν έχω λόγο να επιστρέψω άμεσα στην Ελλάδα”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις