Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μπρίντιζι – ΠΑΟΚ: Έγκλημα και… τιμωρία! Αποκλείστηκε και μαθηματικά ο “δικέφαλος του Βορρά” (video)

Μπρίντιζι – ΠΑΟΚ: Έγκλημα και… τιμωρία! Αποκλείστηκε και μαθηματικά ο “δικέφαλος του Βορρά” (video)

Ο ΠΑΟΚ έκανε ότι μπορούσε για να “αυτοκτονήσει” στην Ιταλία και τελικά τα… κατάφερε, με την Μπρίντιζι να τον αποτελειώνει με ένα τρίποντο του Στόουν στην εκπνοή, παίρνοντας τη νίκη με 93-91. Ο “δικέφαλος του Βορρά” αποκλείστηκε και μαθηματικά πλέον, με δύο αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος της πρώτης φάσης του Basketball Champions League.

Ένα ματς που κρατούσε επί τρία δεκάλεπτα στα χέρια του έχασε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ηττήθηκε, με 93-91,στην Ιταλία από την Μπρίντιζι για την 12η αγωνιστική του Basketball Champions League και πλέον αποκλείστηκε και μαθηματικά από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Οι “ασπρόμαυροι'” προηγήθηκαν με 11 πόντους (20-31) στο πρώτο δεκάλεπτο και ήταν μπροστά με οκτώ στο ημίχρονο (45-53), έχοντας εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας έξω από τα 6,75 μ.

Στο δεύτερο μέρος η Μπρίντιζι αντεπιτέθηκε και με “αιχμή του δόρατος” τον Στόουνς (20 π.) πήρε το προβάδισμα, αλλά ο ΠΑΟΚ έμεινε κοντά και με ελάχιστα δευτερόλεπτα για το τέλος βρέθηκε μπροστά με 90-91 και τον Μπράουν να έχει δύο βολές. Ο Αμερικανός αστόχησε και στις δύο και στη συνέχεια ο Στόουνς ευστόχησε σε τρίποντο… μαχαιριά, με 1,7” για τη λήξη, διαμορφώνοντας το τελικό 93-91. Στο 4-8 είναι πλέον το ρεκόρ του ΠΑΟΚ στον 4ο όμιλο, όπου είναι στην 7η θέση και δεν υπάρχει τρόπος να προκριθεί.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις