Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

“Μύλος” με Μάικ Τζέιμς και αστυνομία! Τι λένε οι καραμπινιέροι [pics]

“Μύλος” με Μάικ Τζέιμς και αστυνομία! Τι λένε οι καραμπινιέροι [pics]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Μάικ Τζέιμς κατήγγειλε την ιταλική αστυνομία για ρατσιστικό έλεγχο, υποστηρίζοντας ότι έβγαλαν όπλα εναντίον του ίδιου και κάποιων φίλων του στο Μιλάνο, με τους καραμπινιέρι όμως να αρνούνται το γεγονός.

“Μύλος” στην Ιταλία μετά από μία ανάρτηση του Μάικ Τζέιμς για την ιταλική αστυνομία, την οποία και κατηγορεί για έλεγχο βάσει προφίλ, μια ρατσιστική συνήθεια που έχει φέρει πολλές δολοφονίες πολιτών στις ΗΠΑ.

“Εγώ κι οι φίλοι μου αντιμετωπίσαμε ρατσισμό από την ιταλική αστυνομία. Ντροπή. Συμβαίνει και στην Ευρώπη τελικά. Περπατούσαμε και σταμάτησε περιπολικό. Βγήκαν έξω μας σημάδεψαν με όπλο και ζήτησαν ταυτότητα. Τους είπα πως δεν τους δείχνω τίποτα αν δεν κατεβάσουν τα όπλα τους”, ανέφερε σε ανάρτησή του ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού.

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι “μου είπαν να ηρεμήσω και ότι είναι κάτι νορμάλ. Δεν υπάρχει τίποτα νορμάλ στο να πηδάς από το αμάξι σημαδεύοντας ανθρώπους με όπλα”.

Η ιταλική αστυνομία φέρεται να απάντησε πάντως, διαψεύδοντας την καταγγελία του Αμερικανού γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο, επιβεβαιώνοντας τον έλεγχο, αλλά όχι και ότι έβγαλαν όπλα μπροστά στον παίκτη και τους φίλους του.

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις