Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

“Μυθικό” ρεκόρ για Λεμπρόν Τζέιμς – “Ο Θεός να ευλογεί τις Η.Π.Α”! video

“Μυθικό” ρεκόρ για Λεμπρόν Τζέιμς – “Ο Θεός να ευλογεί τις Η.Π.Α”! video
ΦΩΤΟ Reuters

“Triple double” ξανά και ρεκόρ για τον Λεμπρόν Τζέιμς ο οποίος μοιάζει ασταμάτητος προκαλώντας θαυμασμό από συμπαίκτες και αντιπάλους αφού μοιάζει ασταμάτητος.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς πέτυχε άλλο ένα “triple double” στη νίκη των Λέικερς επί των Μπουλς. Αυτό ήταν το τρίτο σερί “triple double” για τον “Βασιλιά”, κάτι που δεν είχε πετύχει παίκτης των “λιμνανθρώπων” για 32 ολόκληρα χρόνια, όπως ενημέρωσαν οι Λέικερς αλλά και ο ίδιος ο Τζέιμς με ανάρτησή του στα social media!

https://twitter.com/KingJames/status/1191935463327711233

Ο Τζέιμς είχε 30 πόντους, 10 ριμπάουντ και 11 ασίστ κόντρα στους Μπουλς και δείχνει ασταμάτητος φέτος, παρά το γεγονός ότι έχει συμπληρώσει πλέον το 34ο έτος της ηλικίας του, προκαλώντας το θαυμασμό με τελευταίο παράδειγμα αυτό του παλαίμαχου σέντερ Κέντρικ Πέρκινς, ο οποίος πόσταρε στα social media το παρακάτω:

«Ο Λεμπρόν μου είπε ότι θα κυνηγήσει πίσω τον θρόνο του σύντομα και τώρα βρίσκεται σε αποστολή! Τρία συνεχόμενα triple double και η σεζόν μόλις ξεκίνησε! Νιώθω άσχημα για το υπόλοιπο πρωτάθλημα! Ο Θεός να ευλογεί τις ΗΠΑ».

Δείτε την ανάρτηση του Κέντρικ Πέρκινς

Εδώ τα κατορθώματα του Λεμπρόν Τζέημς 

https://www.youtube.com/watch?v=3FkS2w3qZDo

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις