Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μυθικός Λεμπρόν! “Άλωσαν” τη Βοστόνη οι Καβαλίερς και πέρασαν στους τελικούς

Λεμπρόν - Καβαλίερς
ΦΩΤΟ Reuters

Ματσάρα στο “TD Garden” της Βοστόνης! Ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν συγκλονιστικός κόντρα στους Σέλτικς (87-79) και έδωσες στους Καβαλίερς την πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ για 4η σερί σεζόν.

Στα «μεγάλα» ματς… μιλάνε πάντα οι «μεγάλοι παίκτες. Ο Λεμπρόν Τζέιμς μπήκε αποφασισμένος για τη νίκη στην έδρα των Σέλτικς -στο game 7 των τελικών της Ανατολής- και κάνοντας ένα απίστευτο παιχνίδι, έδωσε τη νίκη στους Καβαλίερς (87-79) και την πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ.

https://www.youtube.com/watch?v=mYMybACKtgw

Ο Λεμπρός οδήγησε την ομάδα του Κλίβελαντ στο 4-3 στη σειρά, με επική εμφάνιση. Ο «Βασιλιάς» σημείωσε 35 πόντους (8/11 βολές, 9/16 δίποντα και 3/8 τρίποντα) ενώ είχε 15 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 2 τάπες, αλλά και 8 λάθη.

Οι Σέλτικς προηγήθηκαν νωρίς με +12, αλλά η αστοχία που είχαν στη συνέχεια (7/39 τρίποντα) σε συνδιασμό με λανθασμένες επιθετικές επιλογές τους… κόστισε.

Από τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Τζέισον Τέιτουμ με 24 και ο Αλ Χόρφορντ με 17 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=VJx0aKJfBsI

Πλέον, οι Καβαλίερς περιμένουν να αντιμετωπίσουν στους τελικούς του ΝΒΑ-με μειονέκτημα έδρας- το νικητή του Ρόκετς-Γουόριορς. Η σειρά θα κάνει πρώτο τζάμπολ τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις