Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

NBA All Star Game, Team Lebron – Team Giannis 157-155 ΤΕΛΙΚΟ: Ματσάρα με φοβερό Αντετοκούνμπο! Έχασε μέσα από τα χέρια του το MVP

NBA All Star Game, Team Lebron – Team Giannis 157-155 ΤΕΛΙΚΟ: Ματσάρα με φοβερό Αντετοκούνμπο! Έχασε μέσα από τα χέρια του το MVP
ΦΩΤΟ Reuters

H Team Lebron επικράτησε της Τeam Giannis με 157-155 σε ένα απίθανο All Star Game.
Έπεσαν… κορμιά για τη νίκη στο τέλος, με την ομάδα του Τζέιμς να κάνει την ανατροπή.
Κορυφαίος για τη δική του ομάδα ο Αντετοκούνμπο με 25 πόντους και double double στο παιχνίδι.

Εκπληκτικό παιχνίδι! Το All Star Game του 2020 θα μείνει στην ιστορία ως αφιερωμένο στον Κόμπι Μπράιαντ και οι δύο ομάδες “πάλεψαν” για λογαριασμό του, προσφέροντας φοβερό θέαμα και έναν αγώνα “θρίλερ”.

Με άμυνες, ξύλο, ανατροπές και διαμαρτυρίες στην 4η περίοδο η Team Giannis και η Team Lebron τα έδωσαν όλα για τη νίκη με τον “Βασιλιά” να πανηγυρίζει στο τέλος με το 157-155.

Double double με 25 πόντους, 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ και τρεις τάπες είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σε μία απίθανη παράσταση που θα του προσέφερε δεδομένα το βραβείο του MVP -βραβείο Κόμπι Μπράιαντ από φέτος- αν η ομάδα του είχε κερδίσει το παιχνίδι.

Παρακολουθήστε LIVE το All Star Game του NBA από το Newsit.gr

 

 

O Γιάννης Αντετοκούνμπο ηττήθηκε έτσι για δεύτερη φορά με τη δική του ομάδα στο All Star Game του NBA, παρότι η ομάδα του βρέθηκε με σημαντικό προβάδισμα στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις