Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

NBA: Απίστευτο ξύλο μεταξύ παικτών στο Σίξερς – Τίμπεργουλβς! Δεν μπορούσαν να τους σταματήσουν

NBA: Απίστευτο ξύλο μεταξύ παικτών στο Σίξερς – Τίμπεργουλβς! Δεν μπορούσαν να τους σταματήσουν
ΦΩΤΟ Reuters

Έμπιντ και Τάουνς άφησαν στην άκρη το μπάσκετ και έλυσαν τις διαφορές τους με μπουνιές εντός του παρκέ στον αγώνα των Σίξερς με τους Τίμπεργουλβς κλέβοντας με αρνητικό τρόπο την παράσταση στη νίκη των Σίξερς επί των Τίμπεργουλβς. Απίστευτες αντιδράσεις από τον Έμπιντ μετά τον καυγά!

Οι Τζοέλ Εμπίντ και Καρλ Άντονι Τάουνς πιάστηκαν στα χέρια στον αγώνα των Σίξερς με τους Τίμπεργουλβς, που βρήκε νικητές του πρώτους 117-95, με τους ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου και τους πάγκους των δύο ομάδων να μην μπορούν να σταματήσουν τον καυγά, η ακριβής αιτία του οποίου παραμένει… άγνωστη.

Μέσα στο ματς πάντως οι δυο παίκτες φαίνονταν κατά διαστήματα να ανταλλάσουν αρκετές κουβέντες οπότε κάποια στιγμή το κακό έγινε με τις μπουνιές  και τα κεφαλοκλειδώματα να έχουν την τιμητική τους και τους ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου να ψάχνουν τρόπο να χωρίσουν τους δύο μονομάχους.

Όταν κόπασε η ένταση, αποβλήθηκαν φυσικά και οι δύο, με τον Έμπιντ να… γελάει προς τον αντίπαλό του για αυτή την εξέλιξη και να φεύγει από το γήπεδο κάνοντας νόημα στους οπαδούς των Σίξερς να ξεσηκωθούν.

https://twitter.com/BleacherReport/status/1189703619076968448

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις