Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

NBA: Έκλεισε η τετράδα στα πλέι οφ της Ανατολής! Προβάδισμα για Νάγκετς

NBA: Έκλεισε η τετράδα στα πλέι οφ της Ανατολής! Προβάδισμα για Νάγκετς

Γνωστή έγινε η τετράδα των πλέι οφ της Ανατολής στο ΝΒΑ, μετά τα αποτελέσματα της βραδιάς. Οι Ράπτορς και οι Σίξερς έκλεισαν θέση στους “4”, συνθέτοντας το δεύτερο ζευγάρι. Το άλλο είναι Μπακς – Σέλτικς.

Στα ημιτελικά της Ανατολής στο NBA προκρίθηκαν οι Ράπτορς, οι οποίοι επικράτησαν των Μάτζικ με 115-96 κι έκαναν το 4-1 στη μεταξύ τους σειρά. Κορυφαίος για την ομάδα του Τορόντο ήταν ο Λέοναρντ με 27 πόντους, με τον Σιάκαμ να προσθέτει 24 πόντους. Από πλευράς ηττημένων, ο Όγκουστ είχε 15 πόντους.

Στην ημιτελικά σειρά οι Ράπτορς θα αντιμετωπίσουν τους Σίξερς.

https://www.youtube.com/watch?v=EAuppX6KXfg

Από την πλευρά της, η ομάδα της Φλαδέλφεια επικράτησε των Νετς με 122-120 κι έκανε άνετα το 4-1 στη σειρά. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Εμπίντ με 23 πόντους και ακολούθησε ο Σίμονς με 13, ενώ για τους Νετς ξεχώρισε ο Χόλις-Τζέφερσον με 21 και ΛεΒέρτ με 18 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=ZsKBS1HKDVc

Τέλος, οι Νάγκες πήραν προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά της Δύσης, επικρατώντας εντός έδρας των Σπερς με 108-90. Η ομάδα του Ντένβερ έκανε το 3-2 στη σειρά και θα διεκδικήσει στο Σαν Αντόνιο τη νίκη που θα τη στείλει στα ημιτελικά.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μάρεϊ με 23 και ακολούθησαν οι Μπάρτον (17) και Γιόκιτς (16), ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Όλντριτζ και ΝτεΡόζαν με 17.

https://www.youtube.com/watch?v=c82zKD4c7cs

 

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις