Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

NBA: Εκπληκτικός Αντετοκούνμπο και κορυφή οι Μπακς! Νέα νίκη για Πέλικανς – video

NBA: Εκπληκτικός Αντετοκούνμπο και κορυφή οι Μπακς! Νέα νίκη για Πέλικανς – video
ΦΩΤΟ Reuters

Απίστευτα πράγματα έκανε ξανά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που “παρέσυρε” και τους Μπλέιζερς στο διάβα του οδηγώντας τους Μπακς σε μία ακόμα νίκη (137-129) και την ομάδα του στην κορυφή της ανατολική Περιφέρειας του ΝΒΑ. Συνέρχονται οι Πέλικανς οι οποίοι πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Σανς (121-124.)

Στην πρώτη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας “σκαρφάλωσαν” οι Μιλγουόκι Μπακς, που επικράτησαν με 137-129 των Μπλέιζερς και σημείωσαν την 6η σερί νίκη τους ανεβάζοντας το ρεκόρ τους σε 12-3 και πλέον έχουν το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στο NBA, μετά τους Λέικερς (12-2).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε το δεύτερο “triple-double” για φέτος και 16ο “double double” της καριέρας του αφού είχε 24 πόντους (5/10 βολές, 8/20 δίποντα, 1/7 τρίποντα), 19 ριμπάουντ, ενώ έκανε ρεκόρ καριέρας σε ασίστ έχοντας 15. Πρόσθεσε ακόμα πέντε κλεψίματα και ένα μπλοκ σε 36 λεπτά. Για τους Μπακς ο Έρικ Μπλέντσο ακολούθησε με 30 πόντους, ενώ 18 είχε ο Πατ Κόνατον και 16 ο Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο.

Από την πλευράς των Μπλέιζερς κορυφαίος ήταν ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ με 37 πόντους και 10 ασίστ αλλά κόστισε ιδιαίτερα η απουσία του τραυματία Ντέμιαν Λίλαρντ, ενώ ο Καρμέλο Άντονι είχε επίσης καλή παρουσία με 18 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=QdWXlLfadCM

Οι Πέλικανς συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους καθώς επιβλήθηκαν με 124-121 στην έδρα των Σανς. Κορυφαίος για την ομάδα της Νέας Ορλεάνης ήταν ο Μπράντον Ίνγκραμ με 28 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ σημειώνοντας μάλιστα και τους επτά τελευταίους κρίσιμους πόντους στο τέλος του αγώνα. Εξαιρετικοί ήταν επίσης οι Τζέι Τζέι Ρέντικ και Τζόι Χόλιντεϊ με 26 και 23 πόντους αντίστοιχα.

Από τους Σανς ξεχώρισαν οι Κέλι Ούμπρε και Ντέβιν Μπούκερ με 25  και 19 πόντους αντίστοιχα αλλά δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την τρίτη διαδοχική ήττα για την ομάδα τους.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις