Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

NBA: “Πάγωσαν” με τους τραυματισμούς των Κάρι και Μπράουν [vids]

Κάρι
ΦΩΤΟ youtube

Ο Στεφ Κάρι αποχώρησε στην πρώτη περίοδο της αναμέτρησης των Γουόριορς με τους Σπερς, αφού του γύρισε ο αστράγαλος. Ο Τζέιλεν Μπράουν των Σέλτικς έπεσε… άτσαλα στο παρκέ, μετά από κάρφωμα στον αγώνα κόντρα στους Τίμπεργουλβς.

Ο Στεφ Κάρι αποχώρησε τραυματίας -στον αστράγαλο- στην πρώτη περίοδο του αγώνα των Γουόριορς με τους Σπερς. Σε μια προσπάθεια του για μπάσιμο και ενώ τον μάρκαραν δυο αντίπαλοι, ο Κάρι δεν “προσγειώθηκε” σωστά στο παρκέ και του γύρισε ο δεξιός αστράγαλος.

Ο ηγέτης των Γουόριορς δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, βάζοντας τις φωνές! Αρχικά εκφράστηκαν έντονες ανησυχίες, καθώς ο παίκτης έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από ανάλογους τραυματισμούς.

Ωστόσο, όπως είπε και ο προπονητής των Γουόριορς, Στιβ Κερ, ο Κάρι δεν υπέστη κάποιο σοβαρό πρόβλημα και είναι πιθανό να επιστρέψει την Κυριακή στο ματς με τους Τίμπεργουλβς στη Μινεσότα.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=28&v=Lo6QXMggd7Y

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Τζέιλεν Μπράουν, που έπεσε άτσαλα μετά από κάρφωμα και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο δεν εμπόδισε τους Σέλτικς να νικήσουν με 117-109 στη Μινεσότα

Ο Μπράουν χρειάστηκε αρκετά λεπτά για να σηκωθεί από το παρκέ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, που έδειξαν πως δεν έχει κάτι σοβαρό παρά μόνο μια ελαφρά διάσειση,

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις