Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

NBA – Πιτίνο: “Οι Μπακς του Αντετοκούνμπο θα πάρουν το πρωτάθλημα”

NBA – Πιτίνο: “Οι Μπακς του Αντετοκούνμπο θα πάρουν το πρωτάθλημα”
ΦΩΤΟ intime

Ο Ρικ Πιτίνο “ψήφισε” τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως τους επόμενους πρωταθλητές του NBA, θεωρώντας ότι θα έχουν και το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς.

Την ώρα που στο NBA γίνεται χαμός με τις μετεγγραφές στη Δύση και όλοι στις ΗΠΑ δίνουν φαβορί για τον τίτλο τις δύο ομάδες του Λος Άντζελες, ο Ρικ Πιτίνο έχρισε τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως τη Νο1 ομάδα για το πρωτάθλημα του 2020.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και Hall of Famer είχε προβλέψει πριν τα φετινά πλέι οφ, ότι οι Τορόντο Ράπτορς θα αναδειχθούν πρωταθλητές και έτσι η άποψή του έχει ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.

Με νέα του πρόβλεψη λοιπόν, ο Αμερικανός τεχνικός θεωρεί ότι τα “ελάφια” θα πάρουν το πλεονέκτημα έδρας σε όλο το NBA και έτσι μπορούν να κατακτήσουν και τον τίτλο την επόμενη σεζόν.

Η ανάρτηση του Πιτίνο για Μπακς

«Αν κάποια ομάδα της Δύσης θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα, θα χρειαστεί να το κάνει χωρίς να έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Αυτό θα το έχουν είτε οι Σίξερς, είτε οι Μπακς. Πέρσι διάλεξα τους Ράπτορς για μία θέση στου τελικούς. Τώρα θα κάνω μία πιο γρήγορη πρόβλεψη και θα πω ότι οι Μπακς θα φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου την επόμενη σεζόν».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις