Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Νέα “μπαμ” στο ΝΒΑ! Ασυναγώνιστοι Γουόριορς και Λέικερς

Νέα “μπαμ” στο ΝΒΑ! Ασυναγώνιστοι Γουόριορς και Λέικερς
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Οι Γουόριορς δεν άφηναν αναπάντητη τη μεταγραφική “βόμβα” των Λέικερς με την απόκτηση του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Οι “πολεμιστές” προχώρησαν σε μία σούπερ μεταγραφή, φέρνοντας στο Γκόλντεν Στέιτ τον ΝτεΜάρκους Κάζινς.

“Μπαμ” οι Λέικερς, “μπαμ” και οι Γουόριορς. Μία ημέρα μετά τη μετακίνηση του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο Λος Άντζελες, οι “πρωταθλητές” του ΝΒΑ απάντησαν στους “λιμνανθρώπους” με ΝτεΜάρκους Κάζινς!

Οι “πολεμιστές” προχώρησαν σε μία σπουδαία μεταγραφή, αποκτώντας τον 28χρονο σέντερ, ο οποίος είχε ακουστεί δυνατά για τους Λέικερς.

Το συμβόλαιο του είναι διάρκειας ενός έτους, με απολαβές 5,3 εκατ. ευρώ. Να σημειωθεί ότι ο Κάζινς θα τεθεί στη διάθεση των Γουόριορς τον χειμώνα (Δεκέμβριο ή Ιανουάριο), λόγω τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα.

“Κλείνουν” Ρόντο οι Λέικερς

Στο μεταξύ, οι Λέικερς συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς τον σχεδιασμό τους ενόψει της νέας σεζόν, με την ομάδα του Λος Άντζελες να είναι έτοιμη να “κλείσει” και τον Ραζόν Ρόντο.

Μετά τους ΛεΜπρόν Τζέιμς, Στέφενσον και ΜακΓκι, οι “λιμνάνθρωποι” θα κάνουν δικό τους και τον ποιοτικό πόιντ γκαρντ. Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον με ανάρτησή του στο twitter ο έγκυρος Αντριάν Βοϊναρόφσκι, ο οποίος αναφέρει ότι η συνεργασία των δυο πλευρών θα είναι για έναν χρόνο.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις