Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Νέα σπουδαία κίνηση από τους Αντετοκούνμπο! Προσέφεραν κι άλλες μάσκες

Νέα σπουδαία κίνηση από τους Αντετοκούνμπο! Προσέφεραν κι άλλες μάσκες
Intime.gr

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο προσέφεραν 10.000 μάσκες στο δήμο Ζωγράφου για τους κατοίκους της πόλης προκειμένου να προστατευθούν από τον κορονοϊό, αλλά δεν έμειναν μόνο σε αυτή την δωρεά.

Ο δήμος Ζωγράφου ανακοίνωσε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας του, προσέφεραν 10.000 μάσκες, στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο όμως έκανε μια ακόμα σημαντική κίνηση, αφού δώρισε 10.000 μάσκες και στον ΟΠΑΝΔΑ ( Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων).

Μάλιστα, ζήτησε ένα μέρος αυτών να μοιραστούν και στα Σεπόλια (μέρος διαμονής της οικογένειας κατά την παρουσία της στην Ελλάδα).

«Ευχαριστούμε την οικογένεια Αντετοκούνμπο γι΄ αυτή την υπέροχη κίνηση σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Οι μάσκες αυτές θα χρησιμοποιηθούν με σκοπό να προστατευθούν οι άνθρωποι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στον νέο κορονοϊό» ανέφεραν ο αντιπρόεδρος του οργανισμού Γιούρκας Σεϊταρίδης και η πρόεδρος Άννα Ροκοφύλλου, μέσω της αθλητικής ιστοσελίδας, SDNA.gr

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις