Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Νικ Καλάθης: Εξάμηνη φυλάκιση με αναστολή για το τροχαίο του 2011 [vid]

Νικ Καλάθης: Εξάμηνη φυλάκιση με αναστολή για το τροχαίο του 2011 [vid]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Νικ Καλάθης καταδικάστηκε σε εξάμηνη ποινή φυλάκισης με αναστολή για την εμπλοκή του σε ατύχημα με το αυτοκίνητο του στις 13 Νοεμβρίου του 2011. Τι δήλωσε ο ηγέτης του Παναθηναϊκού στην εκπομπή Tatiana Live.

Ο Νικ Καλάθης παρουσιάστηκε στο Δ’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών μαζί με τη σύντροφο του και τον υπεύθυνο ασφαλείας της  ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μιχάλη Γεωργαντή. Να σημειωθεί ότι από το ατύχημα είχαν τραυματιστεί ελαφρά δύο άτομα που πλέον μένουν στην Νορβηγία.

Ο Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του Καλάθη για τη σωματική βλάβη από αμέλεια και την απαλλαγή του από την κατηγορία της εγκατάλειψης των δύο θυμάτων.

Καλάθης: “Τίποτα δεν συνέβη”

Ο Νικ Καλάθης μίλησε στην εκπομπή Tatiana Live, υποστηρίζοντας ότι δεν συνέβη κάτι το σοβαρό.

“Ήρθα εδώ να δείξω το πρόσωπο μου, σεβόμενος την απόφαση του δικαστηρίου. Όπως είπα, ήταν ένα ατύχημα. Επέστρεφα σπίτι από έξοδο για δείπνο, χτύπησα κάποιον και αυτό ήταν όλο. Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός. Και οι δύο βγήκαν από το αυτοκίνητο και ήταν απόλυτα καλά. Τίποτα δε συνέβη. Πιστεύω ότι ούτε το αυτοκίνητο δεν είχε κάποια ζημιά. Είναι η πρώτη μου φορά που βρίσκομαι εδώ. Ήρθα για να κάνω αυτό που πρέπει”, τόνισε.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις