Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Νταρουσάφακα – Ολυμπιακός: Για το πέμπτο διπλό οι “ερυθρόλευκοι” στην Euroleague

Νταρουσάφακα – Ολυμπιακός: Για το πέμπτο διπλό οι “ερυθρόλευκοι” στην Euroleague

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου της Euroleague στην Τουρκία. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ αντιμετωπίζει την ουραγό Νταρουσάφακα, για την 15η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (19:15, Novasports2, newsit.gr) την Νταρουσάφακα στην Τουρκία, για την 15η αγωνιστική της Euroleague. Στόχος του είναι η νίκη που θα τον διατηρήσει στην τέταρτη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 10-5.

Οι Τούρκοι βρίσκονται στην τελευταία θέση με μόλις μία νίκη, ωστόσο είναι αρκετά επικίνδυνοι, μιας κι έχουν βελτιωθεί αρκετά τον τελευταίο μήνα. Το έργο της ομάδας του Ντέιβιντ Μπλατ δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο οι “ερυθρόλευκοι” είναι αποφασισμένοι να πάρουν το το πέμπτο φετινό «διπλό» τους σε οκτώ παιχνίδια.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του πλην του Αγραβάνη και θέλει από τους παίκτες να βγάλουν το… πρόσωπο της Βαρκελώνης, προκειμένου να αλώσουν και την έδρα της Νταρουσάφακα και να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο κρίσιμο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ που ακολουθεί στο ΣΕΦ (4/1).

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρσία (Ισπανία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Ρενόντ Γκέλερ (Βέλγιο). Όσον αφορά την προϊστορία, οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί σε επίπεδο Euroleague μόλις δύο φορές. Αμφότερες την σεζόν 2016/17, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με σκορ 81-73 στο ΣΕΦ και 77-71 στην Κωνσταντινούπολη.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις