Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Νταρουσάφακα – Παναθηναϊκός 67-91 ΤΕΛΙΚΟ: “Πάρτι” στην Τουρκία για το Τριφύλλι!

Νταρουσάφακα – Παναθηναϊκός 67-91 ΤΕΛΙΚΟ: “Πάρτι” στην Τουρκία για το Τριφύλλι!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός ξανά στην επίθεση και “άλωσε” και την έδρα της Νταρουσάφακα με 91-67, κάνοντας δεύτερο συνεχόμενο διπλό στη Euroleague, ώστε να αυξήσει τις ελπίδες του για την 8άδα της κατάταξης.

Με “μαγική” εμφάνιση Καλάθη, τρομερό Παπαγιάννη και πρώτο σκόρερ τον Παπαπέτρου, ο Παναθηναϊκός πέρασε και από την Τουρκία, επί της τελευταίας στη Euroleague, Νταρουσάφακα και έμεινε “ζωντανός” για τα πλέι οφ.

Στο 12-13 ανέβασε το ρεκόρ της η ομάδα του Ρικ Πιτίνο, που με τρεις συνεχόμενες νίκες στην Ευρώπη, “βλέπει” πλέον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, την πιθανότητα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Παρακολουθήστε LIVE το Νταρουσάφακα – Παναθηναϊκός από το newsit.gr

 

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από νίκη-ανάσα επί της Γκραν Κανάρια στην Ισπανία, αλλά χρειάζεται τουλάχιστον μία ακόμη νίκη στα εκτός έδρας ματς με Νταρουσάφακα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για να έχει ελπίδες πρόκρισης.

Για μία ακόμη φορά πάντως, ο Ρικ Πιτίνο αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, καθώς πλην του μόνιμα απόντα Νίκου Παππά, εκτός παραμένει και ο Ματ Λοτζέσκι, ενώ τραυματίας είναι πλέον και ο Ντίνος Μήτογλου.

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις