Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

ΝΒΑ: Τα αδέλφια Κάρι γράφουν ιστορία! Ρίχνουν… κέρμα οι γονείς

ΝΒΑ: Τα αδέλφια Κάρι γράφουν ιστορία! Ρίχνουν… κέρμα οι γονείς
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Οι Γουόριορς του Στεφ Κάρι θα αντιμετωπίσουν τους Μπλέιζερς του Σεθ Κάρι στους τελικούς της Δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ.

Η πρόκριση των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς επί των Ντένβερ Νάγκετς στον τελικό της Δυτικής περιφέρειας, έφερε μια σημαντική εξέλιξη για το ΝΒΑ, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία των τελικών για τις περιφέρειες, θα βρεθούν αντιμέτωπα δύο αδέλφια. Πρόκειται για τον Σεθ Κάρι των Μπλέϊζερς και τον Στεφεν Κάρι, που είναι το μεγάλο αστέρι των πρωταθλητών, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

“Ο Στεφ μού έστειλε μήνυμα μετά τον αγώνα και μου είπε ‘Θα τα πούμε την Τρίτη’. Είναι απίστευτο. Τόσα χρόνια τον έβλεπα να παίζει στους τελικούς και εγώ ήμουν στην εξέδρα. Τώρα θα έχει πλάκα να τα πούμε στο γήπεδο και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στους τελικούς. Είναι όνειρο και για τους δυο μας, αλλά σίγουρα θα το διασκεδάσουν και οι οικογένειές μας”, τόνισε ο Σεθ Κάρι.

Σύμφωνα με ρεπόρτερ του ESPN, οι γονείς των δυο αδερφών, ο βετεράνος του ΝΒΑ Ντελ Κάρι και η σύζυγός του, Σόνια, θα ρίξουν… κέρμα για να δουν ποιος θα υποστηρίζει ποιον γιο στους τελικούς, για να μη μείνει κανείς παραπονεμένος.

Η τελευταία φορά που δύο αδέρφια είχαν τεθεί αντιμέτωπα στα πλέι οφ, ήταν στον πρώτο γύρο του 2017, όταν ο Μαρκ Γκασόλ με τους Γκρίζλις αντιμετώπισε τους Σπερς του Πάου Γκασόλ.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις