Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΝΒΑ: Η χειρονομία του πολιτικού στον Γουέστμπρουκ! [vid]

Ρόμνεϊ

Οι Τζαζ έκαναν το 3-1 στη σειρά τους με τους Θάντερ και απέχουν μια νίκη πριν την πρόκριση στην επόμενη φάση των πλέι οφ του ΝΒΑ. Η… επιθετική άμυνα του Ράσελ Γουέστμπρουκ στον Ρίκι Ρούμπιο έφερε το 4ο του φάουλ, λίγο πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου αλλά και το “δούλεμα” της έδρας. Ανάμεσα στους οπαδούς και ο πρώην υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τις Προεδρικές εκλογές, Μιτ Ρόμνεϊ!

Γνωστός οπαδός των Τζαζ, ο Μιτ Ρόμνει βρέθηκε στην “Vivint Smart Home Arena” για να παρακολουθήσει των αγώνα των “Μορμόνων” με τους Θάντερ, για τα πλέι οφ του ΝΒΑ.

Και όπως κάθε οπαδός της ομάδας της Γιούτα, έτσι και αυτός, θέλησε να… παίξει με το μυαλό του “αστέρα” των Θάντερ, Ράσελ Γουέστμπρουκ, που τα έχει βρει “σκούρα” κόντρα στον Ρίκι Ρούμπιο.

Ο Γουέστμπρουκ προσπάθησε να κάνει πιο καλές άμυνες στον Ισπανό γκαρντ, μιας και στο τελευταίο παιχνίδι των δυο ομάδων για τα πλέι οφ ο Ρούμπιο έφτασε σε τριπλ νταμπλ.

Αυτό όμως τον “φόρτωσε” από τα τέλη της δεύτερης περιόδου με τέταρτο φάουλ, προκαλώντας ένα αίσθημα χαράς και ικανοποίησης στην εξέδρα. Οι φίλοι των γηπεδούχων δεν έχασαν χρόνο και… άρχισαν το δούλεμα, δείχνοντας στον Γουέστμρουκ 4 δάχτυλα, την ώρα που αυτός έφευγε για τον πάγκο.

Ο Ρόμνεϊ το… καταχάρηκε και έσπευσε και αυτός να κάνει την ίδια χειρονομία!

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις