Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ο Αντετοκούνμπο χρειάζεται την ισορροπία μεταξύ… Γιάννη και «Greek freak»

Αντετοκούνμπο

Το ψευδώνυμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και η προσπάθεια που κάνει για να μην αλλοιωθεί η προσωπικότητα του από την εικόνα που παρουσιάζει εντός παρκέ, ως «Greek freak».

Πήγε στο ΝΒΑ και κατάφερε να ξεχωρίσει με τους Μιλγουόκι Μπακς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην… αναμονή, για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και κάνει τα σχέδια του για να πανηγυρίσει κάποια στιγμή έναν τίτλο με τα “Ελάφια” στη Μύκονο.

Τα εξωπραγματικά αθλητικά του προσόντα έφτιαξαν το ψευδώνυμο, «Greek Freak». Ο Έλληνας γκαρντ κλήθηκε να σχολιάσει το παρατσούκλι που του έχει δοθεί, στο podcast του Κόνατον.

«Μου αρέσει αυτό το ψευδώνυμο. Δεν θυμάμαι την πρώτη φορά που το άκουσα, λογικά θα ήταν την πρώτη μου σεζόν, αλλά σίγουρα δεν ξέρω ποιος το σκέφτηκε».

Ο Αντετοκούνμπο σχολίασε τον τρόπο που διαχειρίζεται το… θόρυβο που υπάρχει γύρω από το όνομά του σε σχέση με την προσωπική του ζωή, «Το πιο σημαντικό είναι να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας σου. Υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση, υπάρχουν πολλοί τρόποι να… εκτροχιαστείς, σημαντικά γεγονότα. Πρέπει να βρεις ισορροπία στην προσωπική σου ζωή. Ο Γιάννης κι ο Greek Freak είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι»

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις