Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο δρόμος της ΑΕΚ για το Final Four του Basketball Champions League [vid]

Ο δρόμος της ΑΕΚ για το Final Four του Basketball Champions League [vid]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ βρέθηκε κοντά στον αποκλεισμό τόσο στη φάση των ομίλων όσο και στα παιχνίδια με τη Νίμπουρκ στους “16”. Ωστόσο, διέψευσε τα προγνωστικά και προκρίθηκε στο Final Four του Basketball Champions League.

To Basketball Champions League έφτιαξε ένα βίντεο με την πορεία της ΑΕΚ στη φετινή διοργάνωση. Η Ένωση δεν ξεκίνησε καλά στους ομίλους, ωστόσο κατάφερε τις τελευταίες αγωνιστικές να ανατρέψει τα δεδομένα και να περάσει στη φάση των “16”.

Κι εκεί, όμως, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, μετά την ήττα με 10 πόντους από τη Νίμπουρκ στο ΟΑΚΑ. Η επτάψυχη ΑΕΚ, βέβαια, βρήκε τον τρόπο να περάσει στα προημιτελικά, με τον Πάντερ να ευστοχεί σε buzzer beater τρίποντο και να “σκοτώνει” τους Τσέχους στον επαναληπτικό.

Στους “8” η Ένωση δεν είχε, πάντως, κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, καθώς ξεπέρασε το εμπόδιο της Στρασμπούρ, η οποία δεν μπόρεσε να νικήσει το σύνολο του Σάκοτα ούτε στην Αθήνα αλλά ούτε και στη Γαλλία.

Δείτε πως η ΑΕΚ έφτασε στο Final Four του Basketball Champions League, το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο 4-6 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

https://twitter.com/BasketballCL/status/991277473022308353

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις