Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

“Ο Κόμπι Μπράιαντ και η κόρη του πέθαναν ακαριαία από την σύγκρουση!” Το πιστοποιητικό θανάτου

Κόμπι Μπράιαντ
ΦΩΤΟ Reuters

Στη δημοσιότητα ήρθε το πιστοποιητικό θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του Τζιάνα, οι οποίοι πέθαναν μετά από ατύχημα με ελικόπτερο στις 16 Ιανουαρίου στην Καλιφόρνια. “Διαμπερές τραύμα” η επίσημη αιτία θανάτου τους.

Ο θρυλικός σταρ του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ, μπορεί να έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη όλο τον αθλητικό κόσμο, και όχι μόνο, αλλά τα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου του παραμένουν πολλά. Ο “Black Mamba” και η κόρη του κηδεύτηκαν την περασμένη Παρασκευή (7/2) σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, αλλά τo FOX 11 έφερε στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό θανάτου τους, ρίχνοντας…. φως στην υπόθεση.

“Ο αθλητής και παραγωγός, Κόμπι Μπράιαντ απεβίωσε καθώς είχε υποστεί διαμπερές τραύμα, με την ώρα θανάτου να απέχει ελάχιστα από αυτήν της σύγκρουσης” αναγράφεται χαρακτηριστικά ως επίσημη αιτία θανάτου.

Κάτι αντίστοιχο αναγράφεται και για την μικρή Τζιάνα, ενώ αναφέρεται ακόμα πως οι σοροί μεταφέρθηκαν στο Νεκροτομείο της Κορόνα Ντελ Μαρ στην Καλιφόρνια και από εκεί στο Νεκροταφείο Πασίφικ Βιου, το οποίο έκανε και τις απαραίτητες ετοιμασίες για τις κηδείες.

Στις 24 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένο δημόσιο μνημόσυνο, που θα λάβει χώρα στο Staples Center, έδρα των Λος Άντζελες Λέικερς, με χιλιάδες κόσμος να αναμένεται να δώσει το “παρών”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις