Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο κορονοϊός έφερε ισχυρό οικονομικό πλήγμα στην ΤΣΣΚΑ

Ο κορονοϊός έφερε ισχυρό οικονομικό πλήγμα στην ΤΣΣΚΑ

Η πανδημία του κορονοϊού αλλάζει τα οικονομικά δεδομένα στο χώρο του αθλητισμού. Ακόμα και η… ισχυρή ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προχωρά σε περικοπές στον προϋπολογισμό της. Μάλιστα, η κορυφαία μπασκετική ομάδα έχασε έναν από τους μεγάλους της χορηγούς!

Όπως έγινε γνωστό, η Aeroflot δεν πρόκειται να ανανεώσει τη συνεργασία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ρωσική αεροπορική εταιρεία υπήρξε “συμπαίκτης” της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη από το 2014, σε μία συμφωνία που της απέφερε το ποσό των 4.000.000 ευρώ ετησίως. Παράλληλα, της έδινε και τη δυνατότητα να πετάει με ευκολία και με το δικό της αεροσκάφος.

Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, μίλησε στο TASS για το θέμα: “Είχαμε μία απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία, κάθε φορά που υπήρχε κάποιο ζήτημα, αυτό λυνόταν άμεσα. Πετούσαμε με τρομερή άνεση. Δεδομένου ότι κάναμε ταξίδια δύο και τρεις φορές μέσα σε μια βδομάδα, η ταχύτητα αντίδρασης από την πλευρά της Aeroflot ήταν πολύ σημαντική για εμάς. Το να πετούν οι ομάδες της EuroLeague με τσάρτερ για καιρό θεωρούνταν πολυτέλεια, πλέον όμως δεν είναι. Αποτελεί κάτι αναγκαίο. Τώρα όμως, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση παγκοσμίως, καταλαβαίνεις ότι είναι σχεδόν αδύνατο να στηριχθείς σε αυτή τη χορηγία”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις