Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Μάικ Τζέιμς συγκρίθηκε με τον Ρονάλντο! Τρομερό σχόλιο για τις απολαβές τους [pic]

Ο Μάικ Τζέιμς συγκρίθηκε με τον Ρονάλντο! Τρομερό σχόλιο για τις απολαβές τους [pic]
ΦΩΤΟ instagram

Ο Μάικ Τζέιμς κατάφερε για μία ακόμη φορά να προκαλέσει το γέλιο στους “ακολούθους” του στα social media, σχολιάζοντας την είδηση ότι η Γιουβέντους έχει ήδη βγάλει 60 εκατ. ευρώ από τις πωλήσεις στις φανέλες του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η σύγκριση με τον ίδιο και την Αρμάνι Μιλάνο.

Τη χαοτική διαφορά στα οικονομικά δεδομένα σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο στην Ευρώπη ανέδειξε ο Μάικ Τζέιμς, “τρολάροντας” ουσιαστικά τον εαυτό του και τη μετεγγραφή του στην Αρμάνι Μιλάνο, σε σύγκριση με εκείνη του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους.

Ο Αμερικανός γκαρντ “ανέβασε” στο twitter μία είδηση που ανέφερε ότι η “γηραιά κυρία” έχει ήδη κάνει απόσβεση 60 εκατ. ευρώ από τη μετεγγραφή του Πορτογάλου, μέσω των πωλήσεων της φανέλας του. Σχολίασε λοιπόν, ότι την ίδια ώρα η δική του ομάδα έχει πάρει πίσω περίπου… 50 δολάρια από τις πωλήσεις της δικής του φανέλας.

“Από ό,τι φαίνεται πήραν γρήγορα πίσω τα χρήματά τους (σ.σ. στη Γιουβέντους για τον Κριστιάνο). Η Μιλάνο έβγαλε πιθανότατα περίπου 50 δολάρια από όταν πήγα εγώ εκεί”, έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην πια παίκτης του Παναθηναϊκού.

Η ανάρτηση του Τζέιμς για τον Ρονάλντο

https://twitter.com/TheNatural_05/status/1019981756433403905

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις