Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Μπουρούσης για το «διαζύγιο» με τον Ολυμπιακό και τον Νίκο Παππά!

Ο Μπουρούσης για το «διαζύγιο» με τον Ολυμπιακό και τον Νίκο Παππά!

Ο Γιάννης Μπουρούσης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM μίλησε επίσης για το διαζύγιό του με τον Ολυμπιακό και την κόντρα του με τον Νίκο Παππά στην Εθνική ομάδα μπάσκετ.

Υποστήριξε ότι μετά το επεισόδιο με τον Ίβκοβιτς δεν ακούστηκε η αλήθεια. «Σίγουρα με στεναχώρησε και με πλήγωσε. Κάποιοι πήραν αυτό που ήθελαν, χωρίς όμως να ακούσουν την αλήθεια. Υπάρχει μια πίκρα, αλλά ο χρόνος τα γιατρεύει όλα. Υπάρχουν όμως πράγματα που με έχουν στεναχωρήσει. Έχω πει σε παλαιότερες συνεντεύξεις μου την αλήθεια και δεν χρειάζεται να αναφέρουμε κάτι άλλο. Στον Ολυμπιακό μέχρι να γίνει η ιστορία με τον Ίβκοβιτς, που με είχε βγάλει εκτός ομάδας, είχα ζητήσει τρεις φορές να κληθώ σε απολογία. Αυτό δεν έγινε και από τότε ο Γιάννης Μπουρούσης στράβωσε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Είχα μπει στη νοοτροπία του κόσμου του Ολυμπιακού. Δέθηκα με τον Ολυμπιακό. Όταν έγινε αυτή η ιστορία, δεν ξανασχολήθηκα. Ως προπονητής ο Ίβκοβιτς μπορώ να πω ότι ήταν ο καλύτερος του κόσμου, με μένα όμως δεν ξέρω τι έγινε. Ήθελα να έρθει να μου πει ότι έχω κάνει αυτό το λάθος και να το πληρώσω. Αυτό δεν έγινε και από τότε δεν ασχολούμαι με τον Ολυμπιακό», είπε για τους «ερυθρόλευκους».

Για το επεισόδιο που είχε με τον Νίκο Παππά στην Εθνική ομάδα υποστήριξε: «Ήταν μια στιγμή που δικαιολογημένα αντέδρασα. Έγινε επαναλαμβανόμενα ένα προσβλητικό σχόλιο που δεν έπρεπε να γίνει. Από τη στιγμή όμως που ήμασταν στη Εθνική ομάδα το άφησα στην άκρη. Σίγουρα δεν μπορούμε να κάνουμε παρέα που κάναμε πριν εκτός γηπέδου, αλλά αν τον δω εκτός σίγουρα θα τον χαιρετήσω. Δεν έχω κρατήσει κακία σε άλλους κι άλλους».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις