Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Παπαγιάννης ήταν… Κολοσσός για τον Παναθηναϊκό! Και τώρα η Ρεάλ

Ο Παπαγιάννης ήταν… Κολοσσός για τον Παναθηναϊκό! Και τώρα η Ρεάλ
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός παρέμεινε αήττητος εντός συνόρων, διαλύοντας μέσα στο ΟΑΚΑ τον Κολοσσό Ρόδου με 95-68, για την 20η αγωνιστική της Basket League, έχοντας για κορυφαίο τον Γιώργο Παπαγιάννη. Τραγική η αστοχία των “πρασίνων” από το τρίποντο. Ακολουθεί για το “τριφύλλι” η μεγάλη αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε μόνο για ένα δεκάλεπτο κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου. Οι “πράσινοι” σοβαρεύτηκαν στη συνέχεια, πάτησαν… γκάζι και πήραν μια άνετη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ (95-68), κάνοντας το 20x20 στην Basket League.

Να αναφέρουμε ότι οι “πράσινοι” πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 44-25 έχοντας όμως 0/7 τρίποντα! Μάλιστα, η αστοχία του στα σουτ έξω από τα 6.75 μ. έφτασε στο 0/15, πριν αρχίσει να σκοράρει τρεις σερί φορές (3/18).

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Πιτίνο ο Παπαγιάννης, που σημείωσε 16 πόντους και κατέβασε 16 ριμπάουντ, ενώ τέσσερις ακόμα παίκτες των νικητών είχαν διψήφιο αριθμό πόντων (Παπαπέτρου, Τόμας και Μήτρογλου με 12 π, ενώ ο Λάνγκφορντ πρόσθεσε 11). Χωρίς πόντο, αλλά με 7 ασίστ ο Νικ Καλάθης.

Για τον Κολοσσό Ρόδου, που παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ξεχώρισαν οι Ντεμπς (17 π.) και Μπράουνινγκ (14 π.).

Πλέον, ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στην Euroleague, εκεί όπου βρίσκεται “αγκαλιά” με την πρόκριση στα πλέι οφ, αφού ακόμη και με μία νίκη στα επόμενα δύο ματς με Ρεάλ Μαδρίτης και Μπουντούτσνοστ στο ΟΑΚΑ, θα βρεθεί στη “μάχη” των προημιτελικών.

Τα δεκάλεπτα: 15-16, 44-25, 72-46,95-68

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις